Organisaties in Ontwikkeling

Een organisatie valt of staat met de inzet en het talent van medewerkers. Soms vragen de ontwikkelingen in de markt én de politiek om een nieuwe kijk op de doelen en de strategie van jouw organisatie. Aantrekkelijk blijven voor jullie mensen, nieuwe talenten, klanten en leveranciers is een must. Trouw blijven aan immateriële kernwaarden en deze herkenbaar binnen en buiten de organisatie uitdragen zijn daarbij belangrijke instrumenten. Nieuw Trek helpt met een deskundige en verfrissende kijk op strategische talent aspecten om jouw organisatie voor nu en in de toekomst ruim baan te bieden.

Wat kun je verwachten

Na een uitgebreide intake bepalen we samen waarom het nodig is om vernieuwing en innovatie meer aandacht te geven. Het voorstel wat volgt zal altijd maatwerk zijn omdat geen organisatie zich exact in dezelfde fase en omstandigheden bevindt. Nieuwe Trek biedt inspiratie sessies en verdiepende werkmethodieken om ook daadwerkelijk pragmatisch met nieuwe strategische doelen aan de slag te gaan.

Nieuwe Trek werkt op locatie, maar beschikt ook over een zeer inspirerende trainingsruimte bij de ‘Methoeve’ in de heerlijk landelijke omgeving van het Twentse Weerselo. Klik hier voor meer informatie. Neem gerust eens contact op voor een eerste stap naar beter.