Individueel Talent Advies

Wellicht heb je al enige tijd het gevoel dat je niet het juiste pad aan het bewandelen bent. Of misschien ben je gewoon nieuwsgierig naar andere routes die beter passen bij jouw talent en ambitie. Nieuwe Trek biedt een individueel traject om te ontdekken wat je drijft, wat je te bieden hebt en waar je ’s morgens graag je bed voor uitkomt. Door middel van loopbaancoaching zetten we je aan tot actie. Met behulp van oefeningen en huiswerken verkrijg je nieuwe inzichten en ga je ontdekken wat écht bij jou past. Na afloop van het coachingstraject blijven we graag nog een tijdje aan jouw zijde om je te laten landen op de nieuwe bestemming.

Wat kun je verwachten

Voor we van start gaan nemen we eerst de tijd voor een intake. Op basis van jouw specifieke situatie besluiten we welke methodiek geschikt is om jouw doelen en leerwensen helder te formuleren. We werken bijvoorbeeld met DISC analyses om motivatie, denkstijlen en drijfveren inzichtelijk te maken en de coachingsvraag scherp te krijgen.

E-consults

“We houden contact”. Dat zeggen we regelmatig en wat fijn dat het nu online ook zo geregeld is. Na afloop van een traject bieden we de mogelijkheid van een aantal online consults. Hoeveel en wanneer, dat bepalen we in onderling overleg.

Nieuwe Trek werkt op locatie, maar beschikt ook over een zeer inspirerende trainingsruimte bij de ‘Methoeve’ in de heerlijk landelijke omgeving van het Twentse Weerselo. Klik hier voor meer informatie. Neem gerust eens contact op voor een eerste stap naar beter.